Sno ihop, tryck ut i form, nagga och förgrädda ett pajskal.
Före gräddning är den så vacker.
På med ädelost.
Toppa med äggstanning och in i ugnen tills pajen börjar få en gyllene färg.
(ta i en matsked söt sena i äggstanningen samt lite svartpeppar, det höjer smaken)
Toppa med äggstanning och in i ugnen tills pajen börjar få en gyllene färg.
(ta i en matsked söt sena i äggstanningen samt lite svartpeppar, det höjer smaken)
Den här pajen är magiskt god!
Tack för tipset, tycker det verkar jättegott.
SvaraRaderaRoligt att du är tillbaka igen. Har ett minne av att ni, sist du skrev, hade hittat en gård ni ville köpa men det blev inget med det sedan då eller?
Vi har lite olika raser på hönsen. Isbar, Aracuana, Plymouth rock, Skånsk blommehöna och många blandraser. Nu har vi många grönvärpare och det tycker jag är så roligt, blir så fin blandning av färger i äggkartongen.
Läser att ni bakar ert bröd själva. Det vill jag med göra. Har du några favoritrecept?
Ha en skön söndag
//bara anna